Stenläggning

Stenläggning

Vi är fantastiskt kreativa när det gäller form och design!

Vi utför alla typer av stenläggningar i Båstad med omnejd inklusive gångar, garageuppfarter, körvägar, trappor och uteplatser. Vi utför även ogräsrensning.

 

Dessutom uppför vi vindskydd och murar.

Vi erbjuder bara material av högsta kvalité och vår duktiga personal hjälper er lägga plattor efter era önskemål. När ni vänder er till oss för stenläggning kan ni känna er trygga med det utförda arbetet.  Vi jobbar alltid mot att ge er bästa möjliga service.

Vi är proffs på stenläggning och kan även erbjuda er hjälp med planering och rådgivning för er som behöver det. Fantastiskt! eller hur?

Vi har många års erfarenhet i branschen och gott om referenser i form av nöjda kunder som kan intyga att vi utför arbeten av högsta kavlitet.

I våra rutiner ingår uppföljning av arbetet för att se till att allt blir som det ska. Det innebär att vi kommer ut och inspekterar arbetet några månader i efterhand för att kolla över allt som utförts. Vi skapar ytor som håller.

Behöver ni hjälp med Service av era befintliga stenläggningar, murar eller trappor? Då hjälper vi er med det. Har ni spruckna fogar, sättningar eller murar som rasat så renoverar vi det så det blir som nytt!

 

Olika material

Vi arbetar med massor av olika materialval:

En stenläggning med natursten kan vara Granit, skiffer, kalksten,sandsten och marktegel.

Vi arbetar självklart också med betongsten.

 

Kolla gärna in Flisby, det är deras sortiment vi arbetar mest med.

Vart finns vi?

Vi utför stenläggningar och trädgårdsanläggningar i hela skåne och Halland men vi utgår ifrån Båstad. 

Vad kostar en stenläggning?

Det är alltid svårt att sätta ett pris på en stenläggning innan man har koll på förutsättningarna.

Det kan vara många faktorer som spelar roll, tex underlaget, storlek på yta samt val av material.

Natursten är oftast ett betydligt dyrare materialval än enkel betongsten men livslängden skiljer sig enormt då natursten håller för evigt och blir oftast bättre med tiden då ytan slipas och blir vacker med åldern.

Murar och trappor

Vi bygger även murar och trappor i betong såväl som natursten.

Kolla olika stilar och material på Flisby.